- Advertisement -
GTST

Makers GTST leggen uit hoe het nu precies zit met De Rozenboom

- Advertisement -
Noa Jacobus in GTST

Nola is er in Goede Tijden, Slechte Tijden eindelijk achtergekomen dat zij de eigenaar is van hotel De Rozenboom, maar hoe kan dat nu eigenlijk? De makers van GTST bieden nu het antwoord.

De Rozenboom

Als er één locatie al decennia meegaat in Goede Tijden, Slechte Tijden, is het De Rozenboom wel. Het chique hotel heeft dan ook al heel wat verschillende soorten looks gehad, maar daar gaat het vandaag niet over. Het gaat om de eigenaar. Ludo zorgt er momenteel voor dat alles qua organisatie tot in de puntjes geregeld wordt, maar hij is eigenlijk niet de eigenaar. Dat is zijn kleindochter Nola (Noa Jacobus).

Om te begrijpen hoe dit zo is gekomen, moeten we teruggaan naar jaren geleden. De Rozenboom had oorspronkelijk Carel Kortenaer als eigenaar. Toen hij ervoor koos om uit het leven te stappen, schreef hij een afscheidsbrief. Echter, deze brief bereikte nooit zijn bestemming omdat Ludo (Erik de Vogel) hem in brand stak. Hiermee claimde de harde zakenman meteen het hotel, om zijn aartsvijand Martine (Inge Ipenburg) voor te zijn.

Mike vs. Lorena

In de jaren die volgden gebeurde er een hoop, maar bleef het hotel in handen van Ludo. Tot zowel Mike Brandt (Louis Talpe) als Lorena (Gigi Ravelli) er oren naar kregen. Met een beetje chantage slaagde die laatste er uiteindelijk in om het hotel voor een historisch laag bedrag in handen te krijgen. Maar daarmee was het sprookje nog niet klaar.

Mike aasde de jaren daarna alsnog op wraak. Hij ging zelf zo ver dat hij gevoelens voor Lorena veinsde en haar uiteindelijk tot tweemaal toe vergiftigde. Onder invloed tekende Lorena uiteindelijk een contract waardoor ze het hotel verloor. Maar ja, karma kent ook geen genade. Mike overleed uiteindelijk bij de parachutesprong en zo erfde zijn dochter Nola het hotel. Zij maakt echter pas de dienst uit vanaf haar achttiende.

Overzicht

Ging dit nu allemaal te snel? De makers hebben alle gebeurtenissen hieronder ook op een rijtje gezet!

- Advertisement -

 

Source: https://edition.cnn.com/
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!