- Advertisement -
GTST

Vertrekt GTST-koppel Steef en Naomi binnenkort definitief uit Meerdijk?

- Advertisement -

Jada Blagrove en Ingmar in GTST

Het zou zomaar kunnen dat we dit seizoen nog afscheid zullen moeten nemen van GTST-karakters Steef en Naomi. De twee denken er namelijk aan om op wereldreis te gaan.

Dit blijkt uit de spoilerteksten die GTST Street Team zojuist de wereld in slingert.

Steef en Naomi

Als er twee karakters uit Goede Tijden, Slechte Tijden in korte tijd een nogal roerige liefdesgeschiedenis hebben opgebouwd, zijn het Steef (Ingmar) en Naomi (Jada Blagrove) wel. De twee leerden elkaar kennen door gezamenlijke vrienden, maar van een echte vriendschap tussen de twee was absoluut geen sprake. Naomi moest er dan ook niets van weten toen haar moeder (Jasmine Sendar) plots viel voor de charmes van zijn vader Julian (Cas Jansen). En dat liet ze merken ook.

Ze maakte gebruik van Steefs gevoelens voor haar om hem te kunnen betichten van seksueel grensoverschrijdend gedrag om zo een wig te drijven tussen Julian en Elisa. Maar zonder resultaat, uiteindelijk doorzag Marwan (Hassan Slaby) zijn huisgenoot en zorgde hij ervoor dat ze haar kwade bedoelingen wel moest opbiechten.

Wereldreis

In het dagelijkse leven zou je na zo’n onthulling de persoon waarschijnlijk uit de weg gaan, maar in Goede Tijden, Slechte Tijden gebeurt dat natuurlijk niet. Steef en Naomi zijn momenteel hotel-de-botel op elkaar en hebben zelfs een tatoeage van elkaars naam. En daar blijft het niet bij. Als we op de spoilerteksten moeten afgaan, laten ze binnenkort alles achter zich om samen op wereldreis te gaan.

- Advertisement -

Familie Verduyn

Als die plannen daadwerkelijk worden doorgezet, betekent dat alweer het volgende vertrek van een Verduyn-telg. Eerder dit jaar zagen de kijkers al hoe Demi (Noa Zwan) naar Marokko vertrok met haar liefje Jesse, hoe Saskia (Tamara Brinkman) haar veilige leven met Julian verruilde voor een bestaan met haar Duitse minnaar en ook Merel (Sophie Bouquet) was er vaker niet dan wel.

Source: https://edition.cnn.com/
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!