- Advertisement -
GTST

BABETTE VAN VEEN OVER ‘PITTIGE’ ‘GTST’-PERIODE: ‘WAS ER ECHT WEL EVEN MOE VAN’

Babette van Veen

Al ruim tien jaar vertolkt Babette van Veen de rol van Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte tijden. Nu haar personage tijdelijk op Curaçao werkt, vertelt ze over de ‘pittige’ GTST-periode. 

 

Momenteel schittert Van Veen in 40-45 de Musical. Aan Party vertelt ze over deze nieuwe uitdaging en is ze eerlijk over de uitdagingen op de GTST-set.

BABETTE VAN VEEN

Het is zo’n veertien jaar geleden dat Van Veen voor het laatst op het podium stond voor een musical. Waarom dit zo lang heeft geduurd? Ze had ‘niet zo’n zin om overdag en ’s avonds steeds te werken’.

Doordat haar GTST-personage Linda een aantal maanden op Curaçao zit, heeft Van Veen overdag vrij. “Ik hou van werken, maar GTST is best wel intensief. We beginnen ’s ochtends heel vroeg – om zeven uur – en dan wil je niet ’s nachts om twaalf uur of half één pas in je bed liggen.”

- Advertisement -

GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN

Maar vrees niet, ze is nog niet van plan om te vertrekken uit Meerdijk. “Ik denk ook niet dat ze bij GTST willen dat ik wegga. Het afgelopen seizoen vond ik heel leuk, maar wel pittig. Op een gegeven moment moest ik er even uit en toen heb ik gezegd: ‘prima, laat mij maar even bijtanken’.”

Doordat ze al een tijd van haar vertrek afwist, schittert ze weer op het podium. “Mede daarom ben ik ook weer gaan spelen. Ik heb dus een tijd gespeeld en gedraaid bij GTST, waardoor ik er echt wel een beetje moe van was. Maar wat mij betreft blijf ik nog eventjes.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!