- Advertisement -
GTST

Hoe is het nu met Gigi Ravelli?

Hoewel Gigi Ravelli voorheen schitterde in Goede Tijden, Slechte Tijden, blijft ze nu zo ver mogelijk van de media vandaan.

Hoe is het nu met Gigi Ravelli?

In 2006 maakte Gigi Ravelli op 24-jarige leeftijd haar televisiedebuut als presentatrice van belspellen op Net5 en SBS6. De acteercarrière van de Nederlandse beauty met Italiaanse komaf werd een jaar later gelanceerd, toen ze de rol van Lorena Gonzalez mocht vertolken in de hitsoap Goede Tijden, Slechte Tijden. Van 2007 tot 2014 schitterde Gigi Ravelli in GTST, maar daarna hoorden we weinig meer van haar. Hoe is het nu met Gigi, en wat doet ze tegenwoordig?

Bas Muijs zou zijn gegijzeld, mishandeld en afgeperst door de vriend van zijn ex >

Gigi Ravelli’s carrière

Als Lorena Gonzalez was Gigi een waar stijlicoon. Iedereen die Goede Tijden, Slechte Tijden keek, moest en zou Gigi’s eyecatchende oorring (ééntje welteverstaan) met stoffen bloem bemachtigen. Dat dit fashion item een enorme hit bleek te zijn, had ook Gigi door. Samen met haar GTST-collega en bestie Marly van der Velden (aka Nina Sanders) richtte ze sieradenlijn ‘Kuise Meisjes’ op. Sinds 2013 bestaat de lijn helaas niet meer.

Naast GTST verscheen Gigi ook in andere tv-shows. Zo heeft ze verschillende programma’s gepresenteerd, zoals CampingLife en Daten in het Donker en was ze te zien in Draadstaal en De TV Kantine. Dat ze hield van een leven in de schijnwerpers, werd nogmaals bevestigd toen ze meedeed aan Dancing With the StarsWie is de Reisleider? en Ik Hou Van Holland. Ook heeft ze in een aantal films gespeeld, waaronder Verliefd op IbizaGooische Vrouwen en Hartenstraat.

Wie is de man van Margot Robbie? >

Gigi Ravelli’s relatie met Roger Hodenius

Tegenwoordig horen we weinig over de inmiddels 41-jarige schone. We vonden nog wel een Instagram-account, maar die is niet up-to-date. Zo verscheen er in 2018 één filmpje om Sugar Bear Hair te promoten, en komt de post ervoor (met Bartho Braat!) uit 2013.

- Advertisement -

Halverwege 2013 kreeg Gigi een relatie met de steenrijke multimiljonair Roger Hodenius (51). Sindsdien heeft ze de anonimiteit opgezocht en is ze sinds 2014 bijna niet meer in de media verschenen. De tortelduifjes stapten in 2016 in het huwelijksbootje op Ibiza. In 2018 maakte Gigi nog één uitstapje naar het witte doek, toen ze een rolletje speelde in de film ‘All You Need Is Love‘, maar daar bleef het ook bij. Momenteel woont Gigi met haar Roger in hun droompaleis aan het Amsterdamse Vondelpark, zo schreef Story vorig jaar augustus. Hieronder zie je Gigi’s laatst Instagram-post, uit 2018.

Deze content is geïmporteerd van instagram. Je zou dezelfde content kunnen vinden in een ander format, of je zou emer informatie kunnen vinden, via hun website.

 

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!