- Advertisement -
GTST

Op déze datum start het nieuwe (vijfendertigste!) seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden

Betekent de vroege start van de zomerstop ook een vroege start van seizoen 35 van GTST?

Vanuit Portugal stuurde collega Carolien, tijdens haar vakantie, tóch een appje: de startdatum van het nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden is bekend! Caro, onze in-house GTST-kenner, schreef al een lekker overzichtje voor de zomerstop, en nu geeft ze dus ook even door wanneer we het niet seizoen van GTST (seizoen 35 alweer!) na de zomerstop kunnen verwachten.

Wanneer begint GTST weer in 2024?

De zomerstop is, net als in 2023, een lange: op 30 mei wordt de laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 34 uitgezonden, en toen was daar het zwarte soapgat. Slecht nieuws, want de donkere dagen zonder GTST zullen nog even voortduren: pas eind augustus komt GTST terug van de zomerstop.

De finale van het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden zal vast een heleboel vragen oproepen en niet beantwoorden. Helaas krijgen Videoland-kijkers pas op 22 augustus de kans om wél antwoorden te krijgen; dan is de eerste aflevering van GTST na de zomerstop. Als je gewoon via de tv, op RTL, kijkt, zie je de eerste aflevering van GTST seizoen 35 op 26 augustus. Gewoon op het vertrouwde tijdstip: 20:00.

Zoek je iets nieuws om te kijken nu je favo soap op vakantie is? Dit zijn de beste films op Netflix >

Trailer seizoen 35 GTST

Hoewel de datum van de GTST-terugkeer bekend is, is er helaas nog geen trailer van seizoen 35 van GTST. Zodra die te zien is, kun je uiteraard ook weer terecht bij Cosmo. Keep you posted!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!