GTST

Kijkers vrezen einde soap icoon-Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden: ‘Doe dit niet!’

Op de foto: Jette van der Meij

Er is niemand die al zo lang in het fictieve Meerdijk rondwandelt als Jette van der Meij. Eerder deed ze in een interview met Story al een boekje open over haar mogelijke vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden: “Ik weet hoe mijn verhaallijn gaat aflopen en dat is een keuze waar ik vrede mee heb.” Op de Instagram-pagina van GTST zien we de trailer van de altijd oh-zo-spannende zomercliffhanger. Het lijkt er sterk op dat we soap-icoon Jette van der Meij na de zomer niet meer terugzien op de buis…

Zomercliffhanger GTST

In de langstlopende soapserie van ons land zien we Laura al een tijdje kwakkelen met haar gezondheid. Ze heeft Parkinson. In het clipje op Instagram zien we hoe de actrice met trillende handen een steiger probeert vast te grijpen. Niet veel later zien we de grote rieten hoed die ze op haar hoofd had dobberen in het water. “Waar is Laura?!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post 

Einde GTST-Laura

Zou dit dan echt het einde betekenen van GTST-Laura? Kijkers kunnen het nog niet geloven. “Als Laura dood gaat is GTST niet meer hetzelfde” en “Nee, Laura!” is dan ook een greep uit de reacties onder de trailer. We moeten nog flink wat maanden geduld hebben voordat we weten of Laura de zomercliffhanger heeft overleefd. Goede Tijden, Slechte Tijden keert namelijk na de zomerstop pas weer terug op de buis.

Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden

Het personage Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft niet bepaald stilgezeten de afgelopen 33 jaar. Zo trouwde ze in de serie met Robert, maar ging er daarna vandoor met zijn broer Jef. Niet veel later stapte ze in het huwelijksbootje met Dennis, wat ook haar verloren zoon bleek te zijn! Snap je ‘m nog? Inmiddels is de mannenverslindster in de serie al een poos gelukkig met Henk Visser, gespeeld door Johnny Kraaijkamp Jr.

Jette van der Meij

Eerder spraken we nog met Laura’s fictieve kleinzoon Noud Albers, gespeeld door Ruud Feltkamp. In een interview met Veronica Superguide vertelde hij met een grote glimlach op zijn smoel over zijn hoogtijdagen in de populaire soap. “Ik heb daar elke dag de slappe lach gehad. Het team is ongelofelijk.” Met soap-oma Jette van der Meij heeft-ie nog regelmatig contact. “We checken af en toe hoe het met elkaar gaat. Die band blijft altijd bestaan.

 

 

Source: https://edition.cnn.com/

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!