GTST

Maandtrailer GTST: dit gebeurt er in april 2024 in de soap

Maandtrailer GTST: dit gebeurt er in april 2024 in de soap

Onlangs werd bekendgemaakt wanneer de GTST-zomerstop van 2024 wordt uitgezonden en sad enough is dat al bijna. Het is natuurlijk nog gissen welke verhaallijn centraal komt te staan in de laatste aflevering van het seizoen, maar wat we al wél weten is dat er heel wat tranen gaan vloeien én dat Stefano (Bas Muijs) en Merel (Sophie Bouquet) op de valreep terugkeren – ze zijn zelfs al te zien in de maandtrailer van GTST van april 2024. Wat er nog meer allemaal staat te gebeuren de komende weken? Ik praat je bij. Let op, dit artikel bevat spoilers.

Maandtrailer GTST: april 2024

Nieuwe maand, nieuwe GTST-maandtrailer! Die van april 2024 is inmiddels gedropt en ehm, da’s dus alweer de een-na-laatste van het seizoen. Always look on the bright side of life: hierdoor kunnen we misschien al wel een beetje speculeren over de verhaallijnen die richting het seizoenseinde een rol gaan spelen.

Anyhow, wat gebeurt er allemaal in de GTST-maandtrailer van april 2024? Ik kan je alvast verklappen: een hele hoop. Allereerst keert Richard (Edwin Jonker) weer terug deze maand, en wel in full force en níét als Benny. Ludo (Erik de Vogel) spot hem terwijl hij uitgebreid dineert in De Rozenboom met Shanti (Bertrie Wierenga). We horen Shanti zeggen dat Ludo wil samenwerken met Palmnoot, waardoor Richard maar weer al te graag zijn hulp wil aanbieden. Maar volgens Ludo heeft ‘Van Nooten altijd een dubbele agenda’. Waar gaat dit heen? Gaan die twee hun eeuwige strijd verder voeren over de rug van Shanti?

Dan gaan we naar de nieuwste inwoner van Meerdijk: Troj (Mingus Claessen), die het hart van Nola (Noa Jacobus) heeft veroverd. Hoewel haar ouders het op z’n zachtst gezegd niet eens zijn met die romance, blijven de twee elkaar zien en in de GTST-maandtrailer – zie bovenaan dit artikel – is zelfs te spotten dat ze erg intiem zijn de komende tijd. En dan het beeld erna… Bing (Everon Jackson Hooi) vindt een zwangerschapstest in de tas van Nina (Marly van der Velden)? Misleiding van de makers, als je het mij vraagt, want deze heeft ze toch gewoon nog in haar tas nadat Shanti in haar bijzijn een test heeft gedaan?

Source: https://edition.cnn.com/

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!