- Advertisement -
GTST

Dit is de vriend van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’-Sophie Bouquet

Sophie Bouquet (21) is momenteel te zien in het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. De actrice is vooral bekend van haar rol als Merel Verduyn in de bekende soap Goede tijden, Slechte tijden.

Sophie Bouquet

En laat dat nou net de plek zijn waar Sophie haar vriend heeft leren kennen. We vertellen u er meer over.

Relatie met cameraman

Zo’n vijf jaar is Sophie momenteel te zien in Goede tijden, slechte tijden. En het is zo’n drie jaar geleden dat ze haar vriend daar op de set leerde kennen. Ze heeft namelijk een relatie met cameraman Joshua Koopman. In de zomer van 2023 vertelde Sophie aan Story over hun ontmoeting: ‘We hebben elkaar ruim twee jaar geleden op de set van GTST ontmoet. Hij kwam daar als cameraman werken en het was liefde op het eerste gezicht.’ Hoewel de twee elkaar dus meteen leuk vonden, heeft het even geduurd voordat ze een setje werden. ‘Ik was degene die het initiatief nam en met flirten begon. Daarna ging het snel. Sindsdien zijn we samen.’

Goede plek voor liefde

De set van GTST blijkt een goede plek om de liefde te vinden. Onder anderen Caroline de Bruijn, Marly van der Velden en Bertrie Wierenga gingen Sophie al voor. ‘Velen zijn ons voorgegaan en de meesten zijn nog samen. Dus kennelijk is de serie een goede basis’, stelde Bouquet in Story.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen en Instagramposts.

- Advertisement -
Sophie Bouquet met haar vriend Joshua Koopman

Sophie en haar vriend Joshua bij de première van Joy Ride bij Pathé, 2023

Sophie Bouquet GTST

Naast haar rol in Goede tijden kunt u de actrice kennen van EngVerborgen Verhalen en First Kiss. Daarnaast is Sophie te zien in een aantal videoclips; You and me van Joan Franka, Paracetamollen van Flemming en Hollow van Green Policy.

 

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!