GTST

GTST-kijker in shock: ‘Nee Laura, doe dit niet’

Al enige tijd wordt er druk gespeculeerd over een definitief afscheid van Laura (zie video), gespeeld door GTST-actrice van het eerste uur: Jette van der Meij. In de nieuwe maandtrailer die is vrijgegeven, is een voorproefje van de zomercliffhanger te zien en de beelden zorgen voor geschokte reacties bij kijkers…

Laura heeft Parkinson en trouwe fans van de soap zien haar steeds meer achteruitgaan. Een reis naar Curaçao lijkt het decor te zijn van de cliffhanger, want in de trailer is onder meer te zien dat Laura trillend over een steiger loopt. Even later is een shot te zien van haar hoed die in het water drijft… Is Laura misschien wel verdronken en is dat dan haar definitieve exit bij GTST? De beelden die op Instagram zijn gedeeld, maken veel los bij de fans.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post met de heftige beelden.

“Omg Laura”, reageert iemand. En een ander: “Ah, nee Laura. Zal ze nu echt gaan stoppen.” En nog een geschokte kijker: “Nee, is de cliffhanger dat Laura doodgaat ? Nee, dat mag niet ze is een deel van GTST. Ze was er vanaf het begin bij.” En: “Nee, Laura. Please doet dit niet! Als Laura doodgaat Is GTST niet meer hetzelfde.”

RTL kondigde al eerder het volgende aan over de desbetreffende aflevering: “De spanning stijgt en intriges verdiepen… De zomercliff van GTST komt er alweer aan. Maak je klaar voor een emotionele avond in soapdorp Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren.”

Afscheid

Het zou dus heel goed kunnen dat de laatste aflevering voor de zomerstop te maken heeft met het afscheid van Laura. Want in januari verklapte Jette in gesprek met Story: “Ik weet nu al hoe mijn verhaallijn gaat aflopen en dat is een keuze waar ik vrede mee heb.”

Jette is al 33 jaar te zien als Laura in GTST. “GTST is zo’n groot deel van mijn leven. Ik ben de enige van de originele cast die vrijwel onafgebroken in de soap heeft gespeeld. Babette van Veen natuurlijk ook, maar zij is er een paar keer voor een langere periode tussenuit geweest. Ik ben sinds het begin te zien.”

Het einde van Laura in de show noemt Jette ‘onvermijdelijk natuurlijk’. “Dit jaar hoop ik zeventig te worden. Een prachtige leeftijd, al voel ik me allesbehalve zeventig. Dat komt waarschijnlijk omdat ik zoveel jonge mensen om me heen heb. In GTST is John Kraaijkamp de enige van mijn leeftijd. Het is een feest om samen met hem te spelen. Hij is een geweldige acteur en zijn timing is fantastisch.”

Recent keerde nog het populaire personage Shanti terug op de set (zie video hieronder).

Source: https://edition.cnn.com/

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!